top of page

Fitness Group

Public·13 members

Tv Hepi Program Uzivo


DOWNLOAD ::: https://bytlly.com/2tpPyXTv Hepi Program Uzivo


Kanal koji godinama sa svojom publikom okuplja najkvalitetnije i najljepše mogućnosti emitiranja programa Happy TV, domaćin je mnogih popularnih serija. Happy, koji nastavlja djelovati u okviru sveobuhvatnog koncepta profesionalnog emitiranja, okuplja publiku s najpopularnijim TV i internetskim emisijama. Ugodan dan moguće je provesti uz Happy TV uzivo, koji nudi zabavu, puno smijeha i razne programe na mnogim područjima.


Nacionalna Televizija Happy (često skraćena kao Happy) je TV kanal u privatnom vlasništvu u Srbiji. Happy je stekao snažnu reputaciju zbog svog zabavnog programa. Stanica nudi kompilaciju međunarodnih i domaćih filmova, američkih sitcoma, drama, indijskih sapunica i latino telenovela, kao i lokalno proizvedene talk / estrade, sitcome i reality programe.


Matična tvrtka Happy TV uzivo je beogradski Invej, koji je također vlasnik mnogih poslovnih subjekata koji često služe kao sponzori programa koji je u vlasništvu Predraga Rankovića.


Nakon nekoliko promjena vlasništva, 2006. godine Regulatorno tijelo za elektroničke medije izdalo je Košavi licencu s nacionalnim pokrivanjem, koju su podijelili s dječjim kanalom gledajte Happy TV uzivo - dok je Happy ujutro emitirao isključivo dječju emisiju, Košava je emitirala informativne i tekuće programe u večer. U to je vrijeme odluka REM-a (tada RRA-e) bila osporena jer niti jedna TV stanica nije imala kapacitet za nacionalnu radiodifuziju, za razliku od, primjerice, RTL-a koji se natjecao za licencu, ali joj nije izdana.


Happy je počeo dobivati visoku gledanost zbog emitiranja TV serija i filmova, najviše zbog turskih dramskih serija i latinoameričkih telenovela. Od svog početka, Happy je snimio nekoliko reality programa, među kojima su Parovi najpopularniji. Reality show Parovi postigao je Happy velik uspjeh i veliku gledanost, ali i veliku kritiku.


Od početka, gledajte Happy TV uzivo snimio je nekoliko reality showova u suradnji s Emotion Production, a kao rezultat toga emitirali su lokalnu verziju međunarodno poznate razmjene supruga, nazvanu Menjam ženu, koja je ranije emitirana na RTV Pink. Također su napravili srpsku verziju Kotača sreće pod nazivom Kolo sreće, a kasnije i emisiju nazvanu Soba sreće


This is how smart television works today. With TV streaming from Zultv, you can watch your TV programs over the internet, both live or time shifted.No contract, no tangled cables, always available. All you need is an internet connection and an internet-enabled device such as a Smart TV, laptop or smartphone. 1e1e36bf2d


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page